€ 2.500 subsidie

Mijn Digitale Zaak

Ook in 2023 is Webzuiver officieel partner van Mijn Digitale Zaak.

Dat houdt in dat Eenmanszaken, ZZP’ers en MKB’ers weer gebruik kunnen maken van de aantrekkelijke investeringssubsidie tot € 2.500.

Een nieuwe website, webshop of e-mailmarketing wordt hiermee nog voordeliger!

Wil je meer weten over de mogelijkheden en voorwaarden? Lees dan verder. 

Liever direct contact?

Direct een afspraak?

Is jouw bedrijf digitaal klaar voor de toekomst? Ondernemers die gebruikmaken van digitale mogelijkheden groeien sneller, zijn winstgevender en werken efficiënter dan ondernemers die dat niet doen. Digitalisering maakt dus dat bedrijven zekerder zijn van een mooie toekomst.

Officieel
Partner

Mijn Digitale Zaak

Webzuiver is officieel partner van Mijn Digitale Zaak. Een gezamenlijk initiatief van INretail, KVK en MKB-Nederland in opdracht van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat. RVO voert de bijbehorende subsidie uit. Samen ondersteunen wij jou om je bedrijf te digitaliseren.

Hoe werkt het? (2 eenvoudige stappen)

 1. We beoordelen gezamenlijk (in ongeveer twintig minuten) waar je staat op het gebied van digitalisering. Je ontvangt een persoonlijk advies en een routekaart voor jouw volgende stap.
  Je ontvangt van ons de bijbehorende offerte.
 2. Vraag de subsidie aan (maximaal € 2.500) bij RVO.
  tip: voor de aanvraag gebruik je E-herkenning, controleer tijdig of je die al hebt.
Mijn Digitale Zaak

veelgestelde vragen over

mijn digitale zaak Subsidie

Alle onderwerpen die vallen onder Digitale basis op orde komen in aanmerking voor subsidie, zoals:

 • Nieuwe website
 • SEO (beter vindbaar zijn)
 • Nieuwe webshop
 • E-mail marketing
 • Social Media
 • (API) koppeling
 • en nog veel meer!

De Mijn Digitale Zaak subsidie bedraagt € 2.500

In detail: Je ontvangt 50% subsidie tot een maximum van € 2.500, waarvan maximaal € 500 voor advies.

Ja, dat kan, maar je moet dit wel in één aanvraag bundelen. Je kunt maximaal € 2.500 subsidie ontvangen voor de combinatie van de onderdelen.

Je hoort binnen 8 weken na aanvraag of de subsidie wordt toegekend. Zo ja, dan keert RVO het volledige subsidiebedrag vervolgens zo spoedig mogelijk uit als voorschot. Binnen 3 maanden moet je de product(en) of dienst(en) hebben aangeschaft.

Zowel Eenmanszaken, ZZP’ers als MKB met minder dan 50 FTE en minder dan € 10 miljoen jaaromzet, komen in aanmerking voor deze subsidie.

Als je in 2022 al Mijn Digitale Zaak subsidie hebt ontvangen mag je in 2023 niet nogmaals een aanvraag indienen. Ook niet als het een ander onderwerp betreft.

Je mag deze subsidie alleen ontvangen als u daarmee het de-minimisplafond niet overschrijdt. Dat is een regel vanuit de Europese Commissie, om te zorgen voor eerlijke concurrentie. Het algemene maximumbedrag is € 200.000 per zelfstandige onderneming over een periode van 3 opeenvolgende belastingjaren. Voor bepaalde sectoren geldt een lager maximumbedrag. Je geeft aan dat je hieraan voldoet via een zogenoemde verklaring de-minimissteun.

Vanaf 17 mei 2023 kan er subsidie worden aangevraagd. Verwacht wordt dat er weer veel ondernemers gebruik zullen maken van de Mijn Digitale Zaak subsidie. Wij adviseren je daarom om zo snel mogelijk contact op te nemen voor een persoonlijk advies en digitaliseringsscan.

Ontdek jouw online kansen met onze gratis quickscan

Vul hier onder je gegevens in en wij gaan voor jou een Quick Scan toepassen op je website. Binnen enkele dagen ontvang je van ons een rapport van de scan.