Wil jij graag een

Website laten maken?

website - webhosting - Webdesign

Bent u op zoek naar een betrouwbare partij waar u een website kunt laten maken? Neem dan contact op met Webzuiver. Wij maken dagelijks nieuwe sites voor onze klanten.

Liever direct contact?

imac-autolakgigant

laat een mooie
website maken

Met het in kaart brengen van je wensen en online doelstellingen, daar begint het mee bij Webzuiver in Dedemsvaart. Op basis van jouw wensen en onze ervaring wordt je website vormgegeven en gebouwd.

Het is belangrijk dat het design past bij jouw bedrijf. Daarnaast is het ook van belang dat je website responsie en gebruiksvriendelijk gebouwd is.

De 3 belangrijkste zaken

bij het laten maken
van een nieuwe website

Vandaag de dag kunnen bedrijven niet meer zonder een professionele website. De meeste klanten zijn namelijk op het internet te vinden. Het laten maken van een website kent dan ook veel voordelen. Hieronder bespreken wij er enkele:

Vormgeving/design

De eerste indruk van jouw website telt! Websitebezoekers vormen hun mening al snel op basis van het eerste aanzicht van een website of webshop. Onze webdesign specialisten pakket dit deel graag voor jouw bedrijfswebsite op.

Online marketing

Online marketing is onmisbaar om orders, bestellingen en conversies te realiseren. Bij het laten maken van een website werken onze SEO / online marketing specialisten daarom altijd samen met de designers en techneuten.

Techniek/bouw

Als je besluit om een nieuwe website te laten maken dan moet deze natuurlijk perfect functioneren. Alle onderdelen moeten goed werken en de website moet snel laden. De webzuiver developers zorgen daar voor.

Goed vindbare

website laten maken

Het is natuurlijk de bedoeling dat jouw website goed vindbaar is in zoekmachines zoals bijvoorbeeld Google. We zorgen er voor dat Google jouw website goed kan indexeren. Alle websites die wij maken zijn technisch geoptimaliseerd voor online vindbaarheid.

Portfolio-Muldersoporde-min-scaled-1
Website Moerwijk

Webzuiver ontwikkelt en realiseert alleen mobielvriendelijke websites. Omdat mobiele apparaten inmiddels belangrijker zijn dan desktops in de online wereld zorgen we er voor dat als je een nieuwe website laat maken deze optimaal wordt weergegeven op elk apparaat. Met een responsive website, zorg je ervoor dat je website zich aan ieder formaat scherm aanpast. Dit houdt in dat je nieuwe website straks op alle apparaten goed te bekijken is. En met de nieuwe mobile-first indexing van Google, heeft je nieuwe responsive website ook een positief effect op je online vindbaarheid.

Responsive design

mobiel eerst

Beginnen met bouwen?

Webzuiver gaat net dat stapje verder! We verzorgen ook de hosting en het onderhoud ervan. Je website wordt gehost op onze eigen servers, er worden dagelijks back-ups gemaakt en we zorgen dat de website altijd snel, veilig en bereikbaar is. Ook kun je je website op elk moment zelf aanpassen en heb je met Google analytics 24/7 inzicht in de statistieken wat betreft het bezoek van je website.

veelgestelde
vragen:

Dat ligt helemaal aan je wensen en online doelen. We kunnen daarom niet direct zeggen wat een website kost. In een vrijblijvend adviesgesprek stemmen we graag de wensen en mogelijkheden op elkaar af. De kosten van een nieuwe website zijn namelijk afhankelijk van te veel factoren om vooraf direct een goede prijsopgave te kunnen doen. Daarvoor moeten eerst jouw wensen duidelijk zijn.

Wij werken NOOIT met templates of thema’s maar maken altijd een op maat gemaakt design. Hiermee zorgen we er voor dat je nieuwe website perfect aansluit bij je huisstijl en helemaal voldoet aan de online doelen. We doen geen concessies en zullen altijd gaan voor het optimale resultaat. Tijdens de concept fase worden de belangrijkste pagina’s tot in detail besproken en lichten we de gemaakte keuzes toe. Heb je zelf ideeën en wensen? Helemaal goed, in dat geval gaan onze webdesigners graag samen met je aan de slag.

Nee, omdat we werken met het meeste gebruikte open source cms systeem WordPress betaal je hiervoor geen licentie kosten. Dit scheelt aanzienlijk bij het laten maken van je nieuwe website. De jaarlijkse kosten die we rekenen zijn ervoor om je website draaiende te houden, te beveiligen en te updaten.

* Het kan zijn dat je website gebruik maakt van aanvullende functies. Daarvoor gebruiken we in sommige gevallen betaalde plugins waaraan wel (beperkte) kosten verbonden zijn.

Onze adviseurs komen graag bij je langs voor een vrijblijvend adviesgesprek. Benieuwd naar onze ideeën en de mogelijkheden omtrent een website laten maken? Neem dan contact met ons op, we inspireren je graag!

Ontdek jouw online kansen met onze gratis quickscan

Vul hier onder je gegevens in en wij gaan voor jou een Quick Scan toepassen op je website. Binnen enkele dagen ontvang je van ons een rapport van de scan.