Resultaatgerichte

Online marketing

De online marketing voor je bedrijf

goede plannen voor meer aandacht

Je wilt jouw bedrijf, product of dienst onder de aandacht brengen van (potentiële) klanten. Meer leads, meer aanvragen, meer orders, meer omzet; kortom online groeien! Om dat te bereiken kun je wel wat online marketing gebruiken.

Maar hoe pak je dat aan? SEO, SEA, Social media, e-mail marketing, misschien gecombineerd met een offline media campagne… mogelijkheden genoeg. Maar wat is de juiste mix voor een optimaal resultaat?

De marketing specialisten van Webzuiver staan voor je klaar met raad en daad en samen zorgen we voor meer online succes. Wil je weten hoe we jouw website of webshop kunnen laten groeien? 

Online marketing

SEO

Met (zoekmachine optimalisatie) zorgen we er voor dat jouw site beter vindbaar is en je hogere posities op relevante zoekwoorden behaalt. Onze  SEO specialist zorgt ervoor dat je website zich van zijn beste kant laat zien voor zoekmachines zoals Google.

Google Ads

Google Ads (de nieuwe naam voor Google Adwords), is het krachtige advertentieprogamma van Google. Adverteer met Google Ads in het gedeelte ‘Gesponsorde links’ naast de zoekresultaten om websiteverkeer en verkopen te stimuleren.

E-mail marketing

Wil je continu iets onder de aandacht brengen van jouw doelgroep? Wellicht de nieuwste producten, diensten, aanbiedingen of nieuws rondom jouw bedrijf.. Dan is e-mail marketing zeker iets voor jou. Bereik een specifieke  doelgroep en zorg voor maximaal resultaat door samen te werken met onze Online Marketing specialisten.

Website Quick Scan

Ben je benieuwd waar jouw online kansen of verbeterpunten van je website of webshop liggen? Vul onderstaand je gegevens in en een van onze specialisten gaat vrijblijvend voor je aan de slag. Uiteraard ontvang je een persoonlijke uitnodiging om de resultaten te bespreken!

samen online marketing doelen stellen?
maak een afspraak.

Ontdek jouw online kansen met onze gratis quickscan

Vul hier onder je gegevens in en wij gaan voor jou een Quick Scan toepassen op je website. Binnen enkele dagen ontvang je van ons een rapport van de scan.