Conversie gerichte zichtbaarheid

SEO

Met SEO (Search Engine Optimization) zorgen we er voor dat jouw site beter vindbaar is en je hogere posities op relevante zoekwoorden behaalt.

Om deze belofte waar te kunnen maken beginnen we met een zoekwoorden onderzoek. De basis van SEO is het bepalen van de uitgangspositie en de doelstelling, dit doen we op basis van zorgvuldig gekozen zoektermen.

Een essentiële factor binnen SEO is de techniek. We zorgen er voor dat jouw website perfect wordt opgebouwd en ingericht voor zoekmachines. Bijkomend voordeel hiervan is dat de site ook voor de bezoeker duidelijker is en prettiger werkt, een win-win situatie.

We stemmen de content af op de gekozen zoekwoorden, zorgen voor de juiste indeling van de website, verwerken de zoektermen en zorgen voor relevante landingspages die goed converteren.

SEO

Belangrijk onderdeel van SEO is het zorgen voor doel (conversie) gerichte content-pagina’s. Door de content steeds zorgvuldig af te stemmen op de gekozen zoekwoorden en te zorgen voor de juiste (interne) lintstructuur blijven we optimaliseren en zorgen we dat Google de pagina’s op waarde kan schatten. Dit alles met als doel conversies behalen en omzet verhogen.

Zichtbaar in beeld voor de klanten

SEO is een continu proces. Zoekmachines veranderen voortdurend hun algoritme wat invloed kan hebben op positie binnen de zoekresultaten. Daarnaast verandert de online omgeving in hoog tempo en zit de concurrentie ook niet stil. Onze SEO specialisten werken voortdurend aan de optimalisatie van je website. Regelmatig rapporteren we over de voortgang en resultaten en hebben we overleg om nieuwe actiepunten te bespreken.

Webzuiver
voor jou:

Wil jij ook meer online succes en ben je op zoek naar een SEO specialist die geen gouden bergen belooft maar gewoon heldere taal spreekt? Neem dan vandaag nog contact op met de SEO adviseur van Webzuiver voor een vrijblijvende analyse.

Ontdek jouw online kansen met onze gratis quickscan

Vul hier onder je gegevens in en wij gaan voor jou een Quick Scan toepassen op je website. Binnen enkele dagen ontvang je van ons een rapport van de scan.