Maximaal resultaat met

E-mail marketing

E-mail marketing

Een online boodschap voor je klant

aandachtig verstuurd

Wil je continu iets onder de aandacht brengen van jouw doelgroep? Wellicht de nieuwste producten, diensten, aanbiedingen of nieuws rondom jouw bedrijf.. Dan is e-mail marketing zeker iets voor jou.

E-mail marketing is een vorm van marketing waarbij e-mail wordt gebruikt om commerciële of informatieve boodschappen naar een doelgroep over te brengen.

Maar, e-mailmarketing is zoveel meer dan een nieuwsbrief sturen. Door creatief om te gaan met inhoud, doelgroep en campagnes bereik je echte verbinding met je ontvangers. Sporadisch een nieuwsbrief sturen? Natuurlijk kan het, we ontwerpen een mooie template en helpen je graag bij het versturen. Maar er is veel meer mogelijk en door creatief te denken en vanuit een marketing plan te werken bereiken we doelen!

Haal jij al het maximale uit e-mail marketing?

Het online marketing team van Webzuiver denkt graag met je mee. Bel of maak online een afspraak voor een vrijblijvend advies.

Webzuiver
voor jou:

Meer weten? Wij nemen graag contact met jou op!

Ontdek jouw online kansen met onze gratis quickscan

Vul hier onder je gegevens in en wij gaan voor jou een Quick Scan toepassen op je website. Binnen enkele dagen ontvang je van ons een rapport van de scan.