Wil jij graag een

WordPress Website?

website - webhosting - Webdesign

Laat een professionele WordPress website maken die direct klaar is om de Google-zoekresultaten te bestormen.

WordPress is het meest gebruikte CMS ter wereld en wij van Webzuiver zijn fan! Onze WordPress websites zijn, in tegenstelling tot veel andere, snel en veilig.

Liever direct contact?

WordPress

Webdesign

We hebben inmiddels al veel websites mogen bouwen, telkens weer tot volle tevredenheid. Onze kracht is dat we samenwerken met jou als klant. Tijdens het gehele proces blijf je betrokken en heb je volop de kans om aan te geven wat je mooi vindt, en wat niet. Jij kent jouw bedrijf en doelgroep het best, dit is voor ons waardevolle informatie. We willen namelijk niet alleen een website bouwen die er gelikt uit ziet, maar bovenal eentje die rendement oplevert!

Wordpress Website Authentiek Bouw
Wordpress Website Spinnenwebvrij
Wordpress Webdesign

WordPress website laten maken

Wanneer jij ons je website laat maken gaat een webdesigner aan de slag om een website te ontwerpen die past bij jouw bedrijf. Tijdens het bouwen van de website wordt er rekening gehouden met SEO, dit zorgt ervoor dat jouw website straks goed vindbaar zal zijn in Google.

webdesign uitbesteden

Dat een WordPress website eenvoudig te beheren is wil niet zeggen dat je zonder enige kennis van HTML, CSS, JavaScript en webdesign zomaar een professionele WordPress website kunt maken. Wanneer je dit voor het eerst doet, zal dit wel wat tijd gaan kosten. Er zijn talloze online handleidingen beschikbaar, maar de antwoorden vinden op jouw vragen en ze vervolgens toepassen kost een hoop tijd.

Kies je ervoor om jouw WordPress website uit te besteden aan Webzuiver? Zo weet je zeker dat je uiteindelijk een aantrekkelijke, conversiegerichte en professionele website krijgt, zonder dat je hier zelf druk mee moet zijn.

WordPress website

op maat

Wil je een website die echt onderscheidend is? Bij ons worden alle websites op maat gemaakt. Wanneer jij een specifieke wensen hebt, zetten wij dit om in het design. We bouwen jouw website vanaf de grond op.

Zon op uw Dak | Lead pagina | portfolio Webzuiver

De voordelen

van een WordPress site

Aan een WordPress website zitten veel voordelen. Zowel voor ons, voor jou als ondernemer en voor jouw klanten.

Elk type website mogelijk

In wordpress kun je ieder soort website (laten) bouwen. Je kunt je website zelf inrichten op de manier zoals je zelf wilt.

Meer dan 50.00 plugins

De reden dat je met WordPress elk type website kan maken is de aanwezigheid van plugins. Met plugins kies je eenvoudig voor aanvullende functionaliteiten.

Eenvoudig in beheer

Het beheren van een WordPress kan je zelf ook zonder van technische zaken te weten. Afbeeldingen wijzigen, blogs plaatsen; iedereen kan het!

Google-vriendelijk

WordPress zit zo in elkaar dat je website automatisch voldoet aan technische vereisten om optimaal vindbaar te worden in Google. Ook voor je bezoekers is surfen op een wordpress website een fijne ervaring.

Responsive

Responsiveness is tegenwoordig één van de belangrijkste elementen van een website. Dit wil zeggen dat je website zich automatisch aanpast aan de afmetingen van het beeldscherm waarop iemand je site bezoekt.

Grote online community

Er zijn online handleidingen, waar je terecht kunt wanneer je ergens niet uitkomt. Dit betekent niet dat wij onze handen ervan aftrekken wanneer jouw website online is, je mag ons altijd bellen of mailen met je vragen!

Wil jij ook een website die jouw bedrijf meer klanten oplevert? Neem dan contact met ons op, we inspireren je graag!

Ontdek jouw online kansen met onze gratis quickscan

Vul hier onder je gegevens in en wij gaan voor jou een Quick Scan toepassen op je website. Binnen enkele dagen ontvang je van ons een rapport van de scan.