Website optimalisatie

Heb jij geen of weinig resultaten uit jouw website? Door website optimalisatie is de kans groter dat je betere resultaten behaalt! Wij helpen je graag om jouw website te optimaliseren, zodat je meer leads en omzet krijgt.

Website optimalisatie door Webzuiver zorgt voor meer rendement en meer resultaat. Ons team weet wat er nodig is om jouw website omhoog te krijgen in Google. Dit zorgt er voor dat klanten je online vinden en ook tot actie (aankoop, aanvraag) overgaan.

Liever direct contact?

Wat is

website optimalisatie?

Website optimalisatie (wordt in het engels Search Engine Optimization genoemd, deze term wordt afgekort als SEO. Website optimalisatie is een proces waarbij je website geoptimaliseerd wordt om aantrekkelijker te worden voor zowel bezoekers als zoekmachines.

Om je bezoekers de beste ervaring te bieden en meer omzet voor je bedrijf te genereren, is het van belang dat je website optimaal presteert. Je website wordt gebruiksvriendelijker, beter vindbaar en je vergroot de kans op doorklikken en conversies.

Usability Optimalisatie

Usability wordt letterlijk vertaald als “gebruiksvriendelijkheid”. Hierbij wordt een webshop of website optimaal ingericht voor de gebruiker. Een optimale inrichting houdt in dat de bezoeker geen obstakels ervaart tijdens het proces en met alle gemak een aanvraag kan doen of een bestelling kan plaatsen. Door onder andere structuur, snelheid, navigatie en gemak te optimaliseren, kun je bezoekers een optimale gebruikservaring bieden. Hiermee voorkom je dat bezoekers je website voortijdig verlaten.

Voorkom dat potentiële klanten afhaken

Als een website bijvoorbeeld niet goed zichtbaar is op je telefoon en traag laadt, kan dat ervoor zorgen het een bezoeker veel moeite kost om te vinden wat hij zoekt. Waarschijnlijk haakt de bezoeker af en kiest die voor een website die wel geoptimaliseerd is voor weergave op een mobiele telefoon. Met website optimalisatie zorgen wij er onder andere voor dat je website goed werkt op zowel een mobiele telefoon, als tablet en laptop. Samen voorkomen wij dat je klanten misloopt!

Portfolio - Simplyincontrol
Online marketing
Portfolio - Hooischuur

structurele
verbeteringen

aan jouw website

Het optimaliseren van je website om meer bezoekers te verkrijgen is een doorlopend proces. We gaan voor je aan de slag om je website beter vindbaar te maken. Je kan zelf ook invloed uitoefenen op de vindbaarheid van je website!

Of je zelf invloed kunt uitoefenen op de vindbaarheid van je website? Dat kan zeker! Je kan bijvoorbeeld blogs schrijven. Als eigenaar van het bedrijf weet je precies wat de vragen zijn van jouw klanten. Gebruik deze onderwerpen in een goede blog en plaats deze op je website. Door dit structureel te doen, kun je bijdragen aan een betere vindbaarheid.

Zelf bijdragen aan je

vindbaarheid

Conversie Optimalisatie

Zodra bezoekers eenmaal op je website zijn, wil je natuurlijk dat ze een bepaalde actie uitvoeren die jouw organisatie iets oplevert. Door te sturen in het denken en handelen, kun je bezoekers converteren naar betalende klanten. Dit doen we onder andere door gebruik te maken van call-to-actions (CTA), buttons, kleurgebruik, USP’s, acties en recensies.

Een website zou meer moeten zijn dan alleen een visitekaartje! Maar toch fungeren veel websites meer als een visitekaartje dan als leadmachine. De specialisten van Webzuiver helpen jou om het doel van je website in kaart te brengen.

veelgestelde
vragen:

Het online zoeken naar bedrijven, diensten en producten wordt alsmaar meer. Door daar juist nu op in te springen met SEO zorg jij ervoor dat je goed gevonden wordt en blijft!

Het optimaliseren van je website zorgt er voor dat je beter wordt gevonden en beter converteert. De techniek van de website wordt dan onder handen genomen, zodat de website zoekmachine vriendelijk wordt. Daarnaast wordt de content geoptimaliseerd met de zoekwoorden waarop je gevonden wilt worden. Ook is het mogelijk dat er een linknetwerk wordt opgezet, zodat de website in de ogen van Google meer waarde krijgt.

Website optimalisatie kan voor elke website! Hoe groot of klein je onderneming ook is. Met zoekmachineoptimalisatie wordt jouw bedrijf beter gevonden in Google. En dat loont!

Onze adviseurs komen graag bij je langs voor een vrijblijvend adviesgesprek. Benieuwd naar onze ideeën en de mogelijkheden omtrent een website optimalisatie? Neem dan contact met ons op, we inspireren je graag!

Ontdek jouw online kansen met onze gratis quickscan

Vul hier onder je gegevens in en wij gaan voor jou een Quick Scan toepassen op je website. Binnen enkele dagen ontvang je van ons een rapport van de scan.