Website ontwikkeling

website - webhosting - Webdesign

Een website is tegenwoordig meer dan alleen een communicatiemiddel. In de ogen van je klant is jouw website je bedrijf, maar dan online. Een goed vindbare, gebruiksvriendelijke en aantrekkelijke website draagt dan ook zeker bij aan je bedrijfssucces. Wil je meer weten over website ontwikkeling? Lees dan verder. 

Liever direct contact?

De indruk die je online achterlaat is essentieel. Daarom wil je een goede website die laat zien waar je bedrijf voor staat en jouw klanten snel vinden waar ze naar opzoek zijn. Tijdens de website ontwikkeling denken we aan nu en in de toekomst!

Website ontwikkeling

bij Webzuiver

Een succesvolle website laten ontwikkelen? De specialisten van Webzuiver hebben meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van website ontwikkeling. Een (nieuwe) website laten ontwikkelen of optimaliseren begint bij het in kaart brengen van jouw wensen en doelstellingen. Op basis van deze input en onze ervaring ontwerpen en ontwikkelen wij je website. Het is natuurlijk belangrijk dat de uitstraling past bij je bedrijf, maar ook mobielvriendelijk en gebruiksvriendelijk zijn punten waar we rekening mee houden. De websites die wij ontwikkelen zijn technisch geoptimaliseerd voor online vindbaarheid. Dit betekent dat je website goed gevonden wordt op Google!

veelgestelde
vragen over website ontwikkeling

Je website zal draaien op één van onze servers en natuurlijk onderhouden we je website zoals het het doorvoeren van updates van WordPress, plugins en beveiliging.

Ja, je kan met Google Analytics gratis je statistieken zien. Deze software is eenvoudig te koppelen aan je website, waar wij je mee zullen helpen. Je kunt Google Analytics gebruiken om vrijwel alle activiteiten naar, op en van uw website te meten en inzichtelijk te maken. Het doel is om je een duidelijk beeld te geven van onder andere de bezoekersstromen, verkeersbronnen en paginaweergave. Hiermee kan je dus perfect zien wat bijvoorbeeld de herkomst is van je bezoekers, hoe lang men op een bepaalde pagina blijft, op welke pagina men je website verlaat, waar men op geklikt heeft en, het belangrijkste, welke bezoekers jouw het meeste opleveren.

Ja dat kan zeker! In overleg richten we de website zo in dat jij zelf eenvoudig je website kan bijwerken.

Een nieuwe responsive website laten maken? Of je huidige website laten opfrissen qua uiterlijk of techniek? Wij maken een website die aan je wensen voldoet! Benieuwd naar onze ideeën en de mogelijkheden omtrent website ontwikkeling? Neem dan contact met ons op, we inspireren je graag!

Ontdek jouw online kansen met onze gratis quickscan

Vul hier onder je gegevens in en wij gaan voor jou een Quick Scan toepassen op je website. Binnen enkele dagen ontvang je van ons een rapport van de scan.