Wil jij graag een

Webshop laten maken?

website - webhosting - Webdesign

Jouw website moet klanten maken van bezoekers, mooi, snel en functioneel zijn. Wij bouwen professionele webshops op maat die resultaten zullen opleveren. Wil jij een webshop laten maken of is jouw bestaande webshop toe aan een opfrisbeurt? Ook dan kan je zeker bij ons terecht.

Liever direct contact?

Wat zijn de

Voordelen

Mensen winkelen steeds vaker online. Het online winkelen wordt steeds groter en complexer, klantverwachtingen worden hoger en concurrentie steeds intensiever. Het is dus belangrijk dat je een webshop hebt die écht het verschil maakt. Daar helpen wij van Webzuiver je graag bij! Wij zorgen ervoor dat jouw webshop goed vindbaar is op Google, mobielvriendelijk en eenvoudig door jouzelf te beheren is.

Of je nu één of duizenden producten verkoopt, jouw webwinkel voldoet aan al jouw eisen! Met het team van Webzuiver zorgen wij ervoor dat je een technisch goede online webshop in handen krijgt.

Webshop webdesign - Terras & Trends
Webshop webdesign - Moerwijk
imac-autolakgigant

Professionele webshop

U kunt ervoor kiezen om te starten met een webwinkel. Het succes van je webshop valt of staat bij de uitstraling en techniek van je website. Het vertrouwen van je online bezoeker is online nog belangrijker dan in een fysieke winkel. De bezoekers moeten direct het gevoel krijgen dat ze met een betrouwbaar bedrijf te maken hebben. Het design heeft daar veel invloed op, jouw webshop moet een visitekaartje zijn voor jouw onderneming. Er zijn technisch veel mogelijkheden bij webshops waardoor jouw webshop vertrouwen geeft bij de bezoekers. Denk hierbij aan een goede chatfunctie, logische zoekfunctie, goedwerkend contactformulier en een snelle en eenvoudige checkout.

Laten maken door webdesigners en online marketeers

Wij zijn een webdesign en online marketingbureau! Naast webbouwers zijn wij ook specialisten op het gebied van SEO.
Wij zorgen ervoor dat je webshop aan alle voorwaarden voldoet om straks online optimaal vindbaar te zijn.

WooCommerce

webshop

De webwinkels die wij maken zijn WooCommerce webshops. WooCommerce is de webshop-plugin van WordPress. WooCommerce is heel toegankelijk waardoor je hier zelf later eenvoudig in kunt werken. Woocommerce is geschikt voor kleine maar ook grote webshops, ook kun je gerust klein beginnen en daarna doorgroeien. Wanneer je je webshop met behulp van WooCommerce maakt zijn er veel handige plugins die ervoor zorgen dat jouw website de juiste tools heeft.

Zelf eenvoudig

webshop beheren

Het is belangrijk dat jij zelf gemakkelijk de shop kan aanpassen. Wij richten de webshop zodanig in, dat je zelf de aanpassingen kan doen, ook ondersteunen wij bij het aanpassen waar nodig. Wanneer de website live is monitoren wij actief of alles goed loopt. Daarnaast kun je altijd bij ons terecht voor een vraag of aanpassing. Een goede webwinkel staat niet stil, maar blijft ontwikkelen!

Jouw webshop goed vindbaar in Google

Wanneer je een potentiële klant met behulp van Google zoekt naar een bepaald product, wil je natuurlijk dat jouw webshop bij één van de eerste resultaten verschijnt. Een hogere positie kan je bereiken door goed rekening te houden met wat Google graag wil zien. Google hanteert meer dan tweehonderd factoren bij het bepalen van zoekresultaten, en dit verandert ook nog eens voortdurend. Wat Google graag ziet wordt bepaald door hun algoritmes. Deze kijken naar diverse aspecten zoals; techniek, snelheid, content en links van en naar de site. Doordat wij specialistische kennis hebben op het gebied van SEO, profiteer jij hiervan wanneer je besluit om je webshop door ons te laten maken!

een webwinkel laten maken?

Een webwinkel maken, dat doen we samen. Samen binnen ons team, maar ook samen met jou! Intensief samenwerken vinden we belangrijk. De webshops die wij ontwikkeling zijn altijd op maat en houden rekening met de behoeftes van onze opdrachtgevers. Je laat het aan specialisten over, maar dat betekent niet dat we jouw input niet nodig hebben tijdens het bouwen. We bespreken graag met je globaal jouw wensen en bespreken het waar nodig in details. Wanneer wij jouw organisatie door en door begrijpen zijn we in staat iets te bouwen dat perfect aansluit bij jouw bedrijf.

Onze adviseurs komen graag bij je langs voor een vrijblijvend adviesgesprek. Benieuwd naar onze ideeën en de mogelijkheden omtrent een webshop? Neem dan contact met ons op, we inspireren je graag!

Ontdek jouw online kansen met onze gratis quickscan

Vul hier onder je gegevens in en wij gaan voor jou een Quick Scan toepassen op je website. Binnen enkele dagen ontvang je van ons een rapport van de scan.